Candidatures del Partit Carlí de Catalunya (2008)

2008p-catalunya

El Partit Carlí de Catalunya es presenta a les Eleccions Generals de 2008 per les quatre circumscripcions catalanes, tant al Congrés de Diputats com al Senat, amb unes candidatures encapçalades per gent jove i, també, per gent amb experiència.

Fernando Lucas Zaragoza, encapçala la candidatura al Congrés de Diputats per Barcelona, i el professor de la Complutense, Salvador Gómez de Arteche, la del Senat. Per Girona, Vicenç Roda i Beltran, al Congrés de Diputats, i Joan Abelló, al Senat. Per Lleida, l’universitari Joan Ramon Nova Creus, encapçala la del Congrés de Diputats i Domingo Civit Cañellas, la del Senat. A Tarragona, l’arqueòleg i arxiver Hèctor Mir Llorente aglutina una candidatura de joves al Congrés de Diputats, i el tortosí Víctor Manuel Cervera Queral, la del Senat.

En la seva diada d’octubre de 2007, celebrada a Santa Margarida de Bianya, el Partit Carlí de Catalunya es reuní al voltant de la idea d’Els drets dels pobles no és qüestionen. Ara els nostres candidats faran les seves propostes en defensa dels drets de les persones, de les famílies, i del conjunt dels pobles de les Espanyes, que, sovint, es qüestionen per part d’aquells que tenen una concepció uniformadora i centralista.

Els nostres candidats, defensors de la pròpia llibertat sabran respectar l’aliena, i oferiran un joc net, mostrant el seu respecte a cada persona i a cada poble, sense atacs ni insults. El Partit Carlí de Catalunya no entrarà en el joc estratègic ni en les reaccions viscerals d’aquells que tracten d’amagar les seves errades de gestió buscant bocs expiatoris de tota mena, i que aprofiten qualsevol avinentesa per llançar els seus dogmes contra els adversaris.

Les candidatures del Partit Carlí de Catalunya mostraran una clara equidistància amb aquella dreta que milita en el pessimisme antropològic, que reconstrueix el catecisme de l’anacrònic i recita la lletania del cataclisme, i d’aquella esquerra, mancada de tota autocrítica, que mai es culpable de res i sempre dóna la culpa als altres.

Enfront de l’invidualisme, aportarem les solucions comunitàries que exigeix la nostra societat i que sempre han caracteritzat el missatge del carlisme. Per això, els nostres candidats posaran èmfasi en els valors ètics i socials compactats com a virtuts cíviques, per unir els elements de la vida quotidiana i de radicalitat democràtica per construir ponts entre cultures polítiques i sectors de la societat, entre els gèneres i les generacions.

Els nostres candidats oferiran una imatge de lluita en positiu, sense sembrar odis ni discòrdia, manifestant la seva personalitat i el sentit d’Estat del nostre Partit emmarcat per la concepció d’Autogestió Global, en la qual un altre Món és possible.

El Partit Carlí de Catalunya vol agrair el seu compromís a tothom. A les candidates i els candidats, i a tots aquells que s’han quedat fora de les llistes presentades, però que van mostrar la seva disposició a participar-hi. Una disposició que, sens dubte, serà necessària en propers comicis.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.